Pro Dog Träningsboll Orange 16 cm

399 kr

Det billigaste priset för Pro Dog Träningsboll Orange 16 cm är just nu 399.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000155379 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Pro Dog Träningsboll Orange 16 cm
En hundleksak i högsta kvalitet som passar den större hunden eller vovven med extra klipp i munnen. Perfekt belöningsleksak under lydnadspasset eller som uppletandeföremål i skogen.
Den här träningsbollen är tillverkad i ett material som heter Nylocot (70% nylon, 30% bomull) och är väldigt hållbart även för de starkare hundarna. Handtaget är fastsytt direkt in i materialet vilket ger en förbättrad hållbarhet.
Leksakerna är handsydda så den totala längden och vikten kan variera något men det säkerställer också en högre kvalitet eftersom att de är individuellt granskade. Tillverkningen sker i Europa.
Storlek: Bollen är 16 cm i diameter, handtaget 29 cm långt och leksaken väger ca 168 gram.
Kom ihåg!
Trots att den här träningsbollen är tillverkad med vilda lekar i åtanke så är det viktigt att komma ihåg att den är avsedd för belöningslek mellan hund och förare eller fri lek för hunden under uppsikt från föraren, om hunden lägger sig och tuggar på leksaken så kommer den gå sönder förr eller senare – den är inte gjord att användas som en tuggleksak. Ta bort leksaken om den går sönder.
Håll leksaken ren från smuts och sand för att öka livslängden på den samt undvika at vovven skadar sina tänder. Handtvätt rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *