Pro Dog Flirt Pole med Röd Trasa

479 kr

Det billigaste priset för Pro Dog Flirt Pole med Röd Trasa är just nu 479.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000155381 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Pro Dog Flirt Pole med Röd Trasa
Att tillsammans med din hund leka och träna med en flirt pole har många fördelar. För den lite osäkra hunden kan det vara ett perfekt sätt att få igång leken eftersom att den inte måste vara fullt lika nära hundföraren. En del hundar tycker nämligen att det är lite läskigt när en människa böjer sig över dem och viftar med en leksak. En Flirt Pole förlänger armen och med hjälp av det långa snöret kan leksaken i andra änden ändå dras fram och tillbaka i ryckiga, lockande rörelser.
För hunden med stort jaktintresse kan Flirt Pole-användande hjälpa till att tillgodose lite av det beteendebehovet under kontrollerade former och det är ett toppenbra verktyg att använda för att lära hunden impulskontroll och signalsäkerhet. När får man jaga och när ska man vänta? Bra träning för att öka värdet i att lyssna på sin förare och stärka relationen mellan hund och människa.
Att jaga efter en trasa fäst i en flirt pole tränar hundens koordination och uthållighet, men det är självklart viktigt att se till att hunden får värma upp ordentligt och varva ner efteråt för att undvika skador.
Pinnen är 42 cm, repet är 130 cm och mopp-leksaken är 16×6 cm. Det går lätt att byta ut leksaken.
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *