Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg)

539 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Dog Skin & Coat Super Salvaged Salmon (10 kg) är just nu 539.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088057 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Hundmat från Planet Pet gjord på färsk lax från hållbart fiske!
Detta helfoder är för vuxna hundar med känslig hud. Fodret är tillverkat efter ett recept innehållandes bland annat läcker lax från hållbara fisken och fiberrik havre som är skonsamt och lättsmält för magen.
En hundfoder med ansvarsfullt miljötänk!
Planet Pet Society är ett varumärke som arbetar för att ta fram riktigt näringsrika recept till din hund med råvaror av finaste kvalitet, de satsar även på att göra sitt varumärke till ett världsledande märke inom så kallad klimatsmart ”upcycling”! I modern matindustri kastas enorma mängder svinn av helt fullvärdiga ingredienser dagligen för att de inte passar den standard för det som senare ska säljas i matvarubutikerna. Detta tar Planet Pet tillvara på i sina djurfoder och på så vis minskar klimatavtrycket från foderproduktionen avsevärt! Självklart är även förpackningarna gjorda av återvunnet material, sist en inte minst får alltid 1% av företagets vinst till välgörande ändamål och projekt runtom i världen!
Premiumfoder vuxna hundar med känslig hud
Innehåller färsk lax från hållbart fiske
Fiber från havre som är skonsamt för matsmältningen
Tillsatt laxolja som innehåller hälsosamma omega 3 fetter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *