Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

499 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg) är just nu 499.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088086 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ett genomtänkt hundfoder med miljötänk inom alla komponenter!
Kan Planet Pet Society Saving Seasonals vara de ultimata hundfodret för den miljömedvetna hundägaren? Här har man nämligen gjort sitt yttersta för att ta fram en produkt med så lågt negativt klimatavtryck som möjligt, samtidigt som att man inte tummar på råvarornas kvalitet. Tvärtom så kommer till exempel de animaliska råvarorna från produktionsdjur som används för humankonsumtion!
Råvaror efter säsong för minimerat klimatavtryck!
Planet Pet Societys huvudsakliga riktning är att ta tillvara på råvaror som annars skulle ha kastats när man tillverkar mat till människor. De tar t.ex reda på inälvor och trim från överblivet muskelkött från b.la kyckling, kalkon och fisk. Vegatablierna i fodret kommer främst från från äppelrester från juiceproduktion. I Planet Pet Society Season Sensationals har man tagit det ett steg längre, i dessa recept använder man nämligen säsongsbetonade råvaror, självklart är de dessutom lokalproducerade! Tänk dock på att detta foder i huvudsak passar hundar som inte är känsliga för foderbyten , eftersom att recepten kan skilja sig något beroende på säsong och årstid.
Planet Pets genomtänkta hundfoder är för dig som:
Älskar hundar men värnar om miljön
Vill ge din hund ett kvalitativt premiumfoder
Vill jobba för att avge ett lågt klimatavtryck
Föredrar färska råvaror i hundens mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *