Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (1,5 kg)

179 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (1,5 kg) är just nu 179.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000089178 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Torrfoder för känsliga katter med ett hållbarhetstänk!
Detta är kattmaten som är idealisk för kattägaren som brinner för vår omvärld och miljö men som samtidigt lägger stor vikt vid att katten ska få ett riktigt bra premiumfoder.
Planet Pet Society producerar kattmat med minimalt koldioxidutsläpp!
Torrfodret är gjort på färskt kalkonkött och kalkoninälvor tillsammans med tillsatt kycklingfett och härlig laxolja. Mums för katten! Det fina med detta recept är att de animaliska produkterna kommer från produktionsdjur som är slaktade och kontrollerade för att hålla hög kvalitet så att de kan säljas i butik för humankonsumtion. Efter att fina bitar som bröstfilé och lår har förpackats för att säljas i matbutiken slängs tyvärr ofta spill och organ som är fyllda med näring-detta tar Planet Pet Society tillvara på! Fodret innehåller även äppelrester från juicefabriker. Eftersom att allt tas tillvara på blir klimatavtrycket minimalt!
Kalkonkött och havre till den känsliga katten
Ingredienserna i detta foder är kombinerade för att skapa en mild måltid för känsliga katter. Kalkonkött är ett fullvärdigt protein med mycket hög smältbarhet som brukar fungera på katter som behöver särskild omtanke i sin kost. Äpple och morot bidrar med fibrer som håller igång mage och tarm. Man har även tillsatt bland annat kelp för att ge en liten extra boost till immunförsvaret.
Planet Pet Society Cat Thanks Given Turkey är:
Ett premiumfoder, för dig som vill ge katten det allra bästa!
Gjort på färskt kalkonkött, kalkoninälvor och kycklingfett
Fibrer från b.la äpple och morot
Tillverkat med särskild hänsyn till miljön
Du behöver inte kompromissa mer! Detta kattfoder kombinerar all näring din katt behöver på daglig basis medan husse och matte bidrar till en välmående planet. Du vet väl att Planet Pet Society dessutom alltid skänker 1% av sin vinst till välgörande ändamål?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *