Planet Pet Society Cat Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (6 kg)

499 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Cat Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon (6 kg) är just nu 499.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000089177 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Planet Pet Society Cat Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon
Här har vi ett spannmålsfritt torrfoder som passar för vuxna katter! Fodret är särskilt framtaget för att främja frisk hud och en vacker, glansig päls. Och du – detta foder passar perfekt för miljömedvetna kattägare!
Planet Pet Society Cat Adult Skin & Coat Super Salvaged Salmon innehåller lax och passar för vuxna katter mellan ca 1-7 år. Därefter börjar det bli dags att se sig om efter ett seniorfoder.
Detta foder kan passa utmärkt till katter med känslig hud, men det har självklart andra hälsofördelar också:
Hjälper immunförsvaret
Främjar friska ben och leder
Främjar starka, friska tänder
Främjar en välmående muskulatur
Vad innebär Super Salvaged Salmon? Jo, det är faktiskt så att Planet Pet Society tillvaratar fullt användbara och nyttiga ingredienser som annars skulle ha kastats. Laxen i fodret kanske har använts till livsmedelsindustrin (för människor), och det du hittar i fodret är det som annars hamnat i soporna. Detta, och mycket annat, gör detta foder till ett miljövänligt kattfoder!
Planet Pet Society använder helt enkelt återanvända ingredienser för att skapa näringsrikt och smaskigt foder. Detta kallas up-cycling!
Planet Pet Society satsar även på lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. De donerar även 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *