PeeWee EcoMinor Kattlåda Grå

309 kr

Det billigaste priset för PeeWee EcoMinor Kattlåda Grå är just nu 309.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000266586 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Peewee ecominor-Öppen kattlåda med PeeWees smarta system!
Denna kattlåda från PeeWee är öppen och passar till katter som inte gillar kattlådehus med tak. Kattlådan har en högre bakkant för att minimera risken att katten kissar utanför.
Hur fungerar PeeWee Ecominor?
PeeWees kattlådor är uppbyggda i två våningar där den övre delen fylls med träpellets. När katten kissar i kattlådan försvinner 90 % av urinen rakt ner i det undre lagret. Resten av urinen absorberas av de träpellets som ligger i det översta lagret. När pelletsen absorberat vätska faller de isär till ett fint spån som sedan silas ner i det undre lagret när katten krafsar i lådan. På så vis hålls den övre lådan alltid ren från urin. Du mockar endast bort avföringen och görs detta omedelbart kommer garanterat inga oönskade odörer att störa! När den undre lådan är full tas den enkelt ut och träpelletsen slängs i soporna. PeeWees pellets luktar fräscht av trä.
Fyll PeeWee-kattlådan med ca 2 cm pellets, en påse PeeWee-pellets på 14 liter räcker ca 4 månader.
Lådans yttermått:
Längd: 56 cm
Bredd: 39 cm
Höjd: 38,5 cm
Kattlåda utan lock för PeeWee träpellets
Tillverkad i miljövänlig pp-plast
Hög bakkant
Miljövänligt val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *