Orijen Dog Senior (2 kg)

549 kr

Det billigaste priset för Orijen Dog Senior (2 kg) är just nu 549.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602109837923 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Högkvalitativt hundfoder till den äldre hunden
Våra hundar härstammar från vargen, de är köttätare som är anpassade för att äta en kolhydratbegränsad och varierad kost av färskt kött, därför innehåller Orijen Senior hela 85 % animaliska ingredienser. Köttet kommer från frigående kyckling och kalkon samt viltfångad fisk och fodret innehåller även redeslagda ägg. Större delen av de näringstäta animaliska råvarorna såsom kött, inälvor och brosk tas tillvara, plus hel fisk och ägg, vilket innebär att hunden får i sig alla näringsämnen den behöver. Fodret är rikt på kött och protein för att stärka muskelmassan men med en begränsad mängd kolhydrater och energimängd för att främja en hälsosam viktnivå. Dessutom innehåller fodret glukosamin och kondroitinsulfat för att främja den äldre hundens ledhälsa. Fodret är helt fritt från syntetiska tillsatser, konstgjorda konserveringsmedel och spannmål och den låga halten av kolhydrater kommer från frukt, grönsaker och örter. Orijen Senior innehåller inslag av varsamt frystorkad lever som höjer smaken naturligt, det gör fodret oemotståndligt även för den mest kräsna hund!
Varför Orijen? • Påminner om din hunds ursprungskost • Naturliga ingredienser • Spannmålsfritt • Hög kötthalt • Låg halt kolhydrater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *