Nutrima Puppy Large Breed (12 kg)

1 079 kr

Det billigaste priset för Nutrima Puppy Large Breed (12 kg) är just nu 1079.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000157590 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nutrima Puppy Large Breed
Detta torrfoder är särkilt framtaget för valpar och unghndar av stora raser, som beräknas väga över 25 kg som vuxna. Fodret passar också för dräktiga och digivande tikar av stora raser. Fodret har härlig smak av lax och hjälper till att stötta leder, hjärta och hjärna vilket främjar en hälsosam tillväxt för valpen!
Detta är en ny, uppdaterad version av Nutrima Puppy Large Breed – läs om förändringarna här:
Forell har bytts ut mot lax
Kalkonfett har bytts ut mot ankfett
Tagetes har bytts ut mot ringblomma
Man har adderat solrosolja samt selen till receptet
Nutrima Puppy Large Breed tillgodoser valpens behov av alla nödvändiga näringsämnen och energi. Fodret rekommenderas i åldersspannet 3-18 månader, givetvis beroende på individuella behov.
Detta valpfoder innehåller rikliga mängder av både färskt och torkat animaliskt protein, nyttiga kolhydrater, fetter och oljor. Receptet bygger på en holistisk näringsapproach och innehåller prebiotika och antioxidanter som är bra för både magen och immunförsvaret.
För hjärnans känsliga utveckling innehåller fodret lax, en naturlig källa till Omega-3 fettsyrorna DHA & EPA, vilka bidrar till både kognitiv och visuell utveckling.
Glukosamin, kondroitin och MSM främjar en god ledhälsa och rörlighet.En balanserad ratio mellan kalcium och fosfor stödjer en sund och robust utveckling av valpens skelett.
Taurin är en aminosyra som tillsammans med Vitamin D hjälper till att utveckla och upprätthålla god hjärthälsa.
En kombination av naturliga antioxidanter från brännässla, ringblomma och Vitamin A, C och E kan hämma oxidering av cellerna.
Animaliskt protein från lax, kalkon och kyckling
Innehåller färsk lax
Fritt från soja, majs, vete, artificiella konserveringsmedel och GMO
28% protein: Tre animaliska proteinkällor för hög smältbarhet och fantastisk smak
17,5% fett: Optimal kalorinivå till stöd för hälsosam kroppsvikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *