Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Blå 10,5 cm

119 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Treat Tumble Aktiveringsboll Blå 10,5 cm är just nu 119.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302109907353 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Aktiveringsboll som håller både kropp och knopp i trim!
Denna klassiska aktiveringsboll från Nina Ottosson är ett enkelt sätt att aktivera din hund när du som matte eller husse behöver ha händerna fria en liten stund. Fyll bollen med lagom stora godisbitar, ge den till hunden och se när den klurar ut hur den ska få ut allt gott!
Hur fungerar Treat Tumble?
När hunden buffar på bollen med nosen och bollen sätts i rullning trillar hundgodis ut från hålet. Din hund får jobba med nosen och med kroppen för att få sin belöning. Denna leksak är en så kallad ”Level 1” i Nina Ottosson-serien vilket innebär att de allra flesta hundar snabbt löser uppgiften. Om din hund har provat själv en längre stund kan du försiktigt visa den hur det går till för att uppmuntra ytterligare försök!
Vilken hund passar Treat Tumble till?
Denna aktiveringsboll är en bra början för dig som vill börja aktivera din hund med denna typ av utmaningar. När den klarat alla leksakerna i Level 1 kan det kännas motiverande att gå vidare till Level 2 och slutligen den allra svåraste, Level 3!
Aktiveringsboll från populära Nina Ottosson
Tålig plast i lagom storlek för de flesta hundar
Enkel och grundläggande aktiveringsleksak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *