Nina Ottosson Dog Multi Puzzle Grön

349 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Multi Puzzle Grön är just nu 349.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602113427002 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Aktiverande hundspel på avancerad nivå
Det här aktiverande hundspelet ger din hund en stor utmaning! Hur går det till? Placera din hunds favoritgodis eller torrfoder i delarna längs med ytterkanterna och i den inre sektionen, och sedan täck för godiset. Lägg ner spelet på golvet och visa din hund hur det går till. För att hitta godisbitarna behöver luckorna både skjutas och snurras. Om din hund skulle vara för tuff mot spelet, placera den instället i ditt knä och låt vovven jobba med nosen. Spelet är avancerat och anpassat för de hundar som spelat liknande spel förut, och har bra motoriska färdigheter. För att du ska bli mer delaktig i spelet kan du sitta brevid och visa hur det går till, säkerställa att det går rätt till eller följa din hunds utveckling.
För att rengöra spelet behöver du ta bort allt innehåll, sedan tvätta med varmt tvålvatten, torka och sedan börja spela igen! Storlek: 38 x 38 cm
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *