Ferplast Magix Kattlåda Sikt med huv

Rea!

679 kr

Det billigaste priset för Ferplast Magix Kattlåda Sikt med huv är just nu 679.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302069330091 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ferplast Magix Kattlåda Sikt med huv
Den här kattlådan kombinerar trevlig design och smart funktion!
Kattlådan är tillverkad i lättskött hårdplast där ovandelen är en huv som förhindrar spill när katten krafsar i kattsanden. Den undre delen är en bas med en en supersmart sikt-funktion. När du vill rengöra kattlådan hakar du enkelt loss huven från den undre delen och lyfter sedan upp sikt-gallret så att den smutsiga kattsanden separeras bort från den rena och kan slängas – Vips har du en ren kattlåda!
De gånger du vill göra en riktig grundlig rengöring av lådan slänger du helt enkelt ut all sand och ersätter med ny efter att insidan enkelt tvättats av.
Kattlådan kommer med en liten kattlucka för att förhindra att spillet åker ut vid ingången, och för att katten ska få vara ifred när den går på toaletten. På toppen av huven finns ett praktiskt handtag för enkel förflyttning av lådan, och ett galler i plast för att katten ska få god ventilation.
Ferplast Magix är en behändig och funktionell kattlåda som vi tror kommer uppskattas av pälsklingen där hemma!
Trevlig och behändig kattlåda med sikt-funktion!
Förhindrar spill
Tillverkad i tålig och hygienisk hårdplast
Delbar över och underdel för enkel rengöring
Kommer med kattlucka och ventilationsgaller
Smidigt handtag för enkel förflyttning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *