Ever Clean Total Cover 10 Liter (10 l)

259 kr

Det billigaste priset för Ever Clean Total Cover 10 Liter (10 l) är just nu 259.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602112243490 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ever Clean Total Cover kattsand räcker upp till 20% längre!*
Låt oss presentera Ever Clean’s nya kattsand Total Cover, en kattsand som har 99% uppsugningsförmåga, som eleminerar odör och räcker längre. Noggranna studier av hur kunder använder kattsand står till grund för denna nya kattsand.
Kort om Ever Clean Total Cover
99% uppsugningsförmåga. Total Cover kattsand är en extra finkornig kattsand som är klumpbildande och täcker och kapslar in avföring.
*Räcker upp till 20% längre. Tack vare sina fina sandkorn räcker Total Cover upp till 20% längre än Ever Clean Oparfymerad kattsand. Uppsugningsförmågan är överlägsen och avfallet blir i slutändan mindre tackvare att Total Cover kapslar in avföring och urin så bra.
En fräschare kattlåda. Total Cover har en Hygiene Plus-formula som eliminerar odör vilket gör det mer hygieniskt både för katten, husse och matte. Hygiene Plus-formula bygger på att kattsand består av soduimbentonitlera med aktivt kol som snabbt kapslar in och neutraliserar ammoniak, odör och urinlukt.
Finkornig kattsand. Många katter föredrar finkorning kattsand då det är enklare att täcka över avföring och det är skönare för tassarna att gå på. Dessutom så kaplsar de mindre kulorna bättre in vilket ger både dig som kattägare och katten en mer väbefinnande miljö.
Parfymfri. Total Cover är helt parfymfri och passar både katter och kattföräldrar som inte vill ha någon doft på kattsanden. Genom sina högkvalitativa uppsugningsförmåga och Hygiene Plus-formula så slipper ni också att dålig lukt sprids kring kattlådan.
Rekommenderad användning
Fyll kattlådan med 10-12 cm kattsand, Ever Clean Total Cover räcker upp till 2 månader*.
*Enligt resultat av en studie i laboratorium baserat på en normal mäng urin från en normalstor katt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *