Eukanuba Dog Daily Care Adult Weight Control Large Breed (15 kg)

949 kr

Det billigaste priset för Eukanuba Dog Daily Care Adult Weight Control Large Breed (15 kg) är just nu 949.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602072896702 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Eukanuba Daily Care Adult Weight Control Large Breed
Eukanuba Daily Care Adult Weight Control Large Breed är ett högkvalitativt och välbalanserat torrfoder för stora eller mycket stora vuxna hundar. Fodret är särskilt framtaget för hundar som är överviktiga eller har en tendens till övervikt.
Detta fodret har en låg fetthalt jämfört med “vanligt” hundfoder, vilket gör det till ett effektivt foder när det kommer till viktkontroll. Utöver den låga fetthalten så innehåller fodret aminosyran L-Karnitin som hjälper till med hälsosam viktnedgång.
Eukanuba Daily Care Adult Weight Control Large Breed innehåller både kalcium och glukosamin som främjar friska leder och starka ben!
Fodret passar för stora och mycket stora hundar som väger över 25 kg. För hundar som väger ca 25-40 kg så rekommenderas detta fodret från 1,5 till 6 års ålder, och för hundar som väger över 40 kg, det vill säga de allra största raserna, så rekommenderas fodret från 2 till 5 års ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *