Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free 400 g

40 kr

Det billigaste priset för Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free 400 g är just nu 39.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000127331 Kategori:

Beskrivning

Näringsrikt veterinärfoder för överviktiga hundar
Brit Veterinary Diets Dog Obesity Grain Free Våtfoder är ett veterinärfoder anpassat för vuxna hundar med viktminskningsbehov. Övervikt hos hundar påverkar deras hälsa negativt, b.la genom att lederna påfrestas på ett sätt som skapar överdrivet slitage och som i ett senare skede kan leda till artros. Övervikt påverkar även allmänhälsan och hunden kan drabbas av så kallade välfärdssjukdomar som hudproblem, diabetes, nedsatt immunförsvar och även ökad belastning på inre organ.
Planera ett viktminskningsprogram tillsammans med din veterinär!
I samråd med veterinär kan ni lägga upp en plan för att hjälpa hunden att gå ned i vikt. Det är viktigt att hunden enbart får äta sin diet på Brit Veterinary Diets Dog Obesity Grain Free som noggrant portionerats ut i lagom mängd för individen under perioden för den planerade viktnedgången. Detta hundfoder är mycket fiberrikt vilket ökar mättnadskänslan. Fettmängden i detta veterinärfoder är reducerad för att hunden ska få en effektiv viktminskning. I detta foder har man även tillsatt flera kosttillskott och näringsämnen för att täcka upp den överviktiga hundens näringsbehov , du finner b.la:
Psylliumfrö-Ökar mättnadskänslan eftersom att det är fibberikt
L-karnitin- Hjälper till i processen när kroppen bryter ner fett till energi
Kelp-Källa till prebiotisk fiber, bra för tarmfloran
Havtorn-Stöttar immunförsvaret tack vare att det är rikt på antioxidanter
Kondriotinskyddande sammansöttningar som främjar ledhälsan
Fritt från spannmål och soja
Brit Veterinary Diet Dog Obesity Grain Free Våtfoder är baserat på smaklig lamm då köttet är magert men samtidigt rikt på protein, dessutom tillför det god smak som stimulerar aptiten. Hundmat i våtfoderform som är både hälsosam och god!
Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående sökaveterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *