Brit Premium By Nature Kitten Chicken (8 kg)

439 kr

Det billigaste priset för Brit Premium By Nature Kitten Chicken (8 kg) är just nu 439.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000054363 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Premium By Nature Kitten Chicken
Detta kattfoder är anpassat för kattungar och unga katter från 1-12 månaders ålder. Fodret är energirikt och näringstätt för att den växande katten ska få optimala förutsättningar att utvecklas under sitt första levnadsår!
Receptet är baserat på protein från kyckling och lax och torrfoderkulorna har smaksatts ytterligare med buljong från kycklinglever för att göra måltiden riktigt mumsig!
Brit Premium By Nature Kitten Chicken har en fiberkälla baserad på ris, ärtor och äpple som stödjer ett hälsosamt matsmältningsystem. Man har även tillfört prebiotika som hjälper till att skapa en gynnsam miljö i kattungens mage och tarm. Detta foder är även rikt på antioxidanter som kommer från bland annat rosmarin, gurkmeja, citrus och kryddnejlika. Receptet innehåller även laxolja för att tillgodse kattungen med viktiga fettsyror som gör gott för den allmäna hälsan.
Detta foder går även utmärkt att ge dräktiga och digivande katthonor tack vare sin näringstäta formula.
Brit Premium By Nature Kitten Chicken är helt fritt från soja, vete och majs!
Torrfoder anpassat för kattungar och unga katter
Kan även ges till dräktiga och digivande honor
Energirikt
Baserat på kyckling och lax
Fiberrikt för att främja god mag och tarmhälsa
Med tillsatt prebiotik och antioxidanter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *