Brit Care Dog Sustainable Puppy (3 kg)

329 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Sustainable Puppy (3 kg) är just nu 329.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000089183 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Valpfoder från Brit Care Dog Sustainable Puppy
Brit Care Dog Sustainable Puppy är ett premium foder speciellt utformat för växande valpar.
Huvudingrediensen är proteinrikk kyckling och insekter. Fodret är dessutom berikat med, fetter och kolhydrater som är speciellt anpassad för valpars unika behov.
Brit Care Dog Sustainable Puppy innehåller oxså naturliga ingredienser som frukt, grönsaker och örter som ger en extra boost av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Dessa näringsämnen är viktiga för att främja en stark och frisk tillväxt hos valpen.
Brit Care Dog Sustainable Puppy är också ett hållbart val eftersom det produceras med hänsyn till miljön. Fodret är förpackat i återvinningsbara påsar och tillverkas med en miljövänlig produktionsprocess.
Sammanfattningsvis är Brit Care Dog Sustainable Puppy ett högkvalitativt och hållbart val av hundfoder för valpar. Med ingredienser av hög kvalitet och en optimal balans av näringsämnen, ger fodret en balanserad kost för valpars tillväxt och utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *