Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (1 kg)

139 kr

Det billigaste priset för Brit Care Dog Hypoallergenic Senior (1 kg) är just nu 139.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000229401 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Brit Care dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Välanpassat foder för den äldre hunden med lamm som enda proteinkälla!
När hunden blir äldre förändras också det näringsmässiga behovet. De flesta seniorhundar får en förändrad metabolism och rör sig samtidigt inte lika mycket när åldern tar vid vilket kan leda till övervikt-ett tillstånd som kommer med en lång rad hälsoproblem, t.ex överbelastade leder och risk för diabetes! Har du dessutom en hund som är känslig mot flera typer av proteiner kan det vara knepigt att hitta rätt foder. Brit Care Hypoallergenic är en serie hundfoder riktade till hundar med allergi eller känslighet mot vissa typer av animaliskt protein och som samtidigt är på olika stadier i livet.
Brit Care Dog Hypoallergenic Senior Lamb and Rice-Ett singelproteinfoder för gråa nosar.
Detta foder innehåller mindre fett men har samitidigt en hög halt protein och fibrer för att säkerställa att hunden blir mätt och bibehåller normal muskelmassa. Man har även tillsatt probiotika för att stötta mage och tarm. Dessutom är fodret läckert och aptitligt!
Hundfoder för seniora hundar
Hypoallergeniskt med lamm som enda proteinkälla
Innehåller probiotika
Rik på fiber och protein

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *