Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (2 kg)

229 kr

Det billigaste priset för Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken (2 kg) är just nu 229.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965602072927261 Varumärke:

Beskrivning

100 % naturligt, hälsosamt och näringsrikt foder till din hund
Detta foder genomgår just nu en uppdatering, och tills uppdateringen är genomförd kan du få hem antingen en uppdaterad eller äldre version (Barking Heads Fat Dog Slim) när du beställer fodret. Nya versionen heter Barking Heads All Hounder Fat Dog Slim Chicken och förutom namnbytet så har fodret uppdaterats för att bli ännu mer smakrikt och ännu mer rikt på kyckling! Fodret består nu av 50% kyckling! Öringen har tagits bort ur receptet, och nivåerna av ris och potatis har recucerats.
Vi rekommenderar att du hanterar denna uppdatering som ett foderbyte, dvs gör bytet successivt. Du kan läsa mer om foderbyte här.
Ett läckert foder för hundar som behöver tänka lite extra på vikten. Det lilla hålet i mitten av foderbiten gör att din hund tror att den får mer mat än den faktiskt får. Med kyckling som proteinkälla har man minskat fetthalten och istället tillsatt brunt ris som är både näringsrikt och har lågt GI. Brunt ris är även en riktigt bra källa till fiber och är lättsmält. Fodret innehåller även alfalfa, magnesium och A-, C- och E-vitminer.
Mindre fett och kalorier för en hälsosam och energisk hund
L-Carnitine hjälper till att öka ämnesomsättningen
Glukosamin och kondroitin gynnar ledhälsan
Smakrika, naturliga brittiska ingredienser
Fritt från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel
Barking Heads är varumärket som ledsnade på hundfoder som innehöll onödiga tillsatser. Istället har de tagit fram foder för hundars unika behov. Med snygg förpackning och hälsosamt innehåll. Din hund kommer förmodligen att älska det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *