Bark-a-Boo Merry&Bright Sjöjungfru-Tomte (20 cm)

100 kr

Det billigaste priset för Bark-a-Boo Merry&Bright Sjöjungfru-Tomte (20 cm) är just nu 99.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000162013 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Bark-a-Boo Merry&Bright Sjöjungfru-Tomte
Vem sa att tomtar och sjöjungfrur inte hör ihop? Vi presenterar denna tokroliga hundleksak, Sjöjungfru-Tomte i solglasögon! Det är den ultimata festen under vattnet – eller på land, för den delen.
Detta motiv är mer sällsynt än en enhörning som spelar piano! Tänk dig en tomte som bestämde sig för att byta till en sjöjungfru-look och dessutom rockar solglasögon – det är inte något du ser varje dag.
Men det är inte bara utseendet som gör denna hundleksak speciell. Den finns i två storlekar för att passa alla hundar. Och för att göra leken ännu mer spännande har man lagt till en squeaker som piper, och ett prasslande material inuti.
Så varför inte ge din hund något att skratta åt i år? Sjöjungfru-Tomten i solglasögon är den perfekta presenten för att sprida glädje och skratt. Låt din hund delta i det mest unika juläventyret någonsin!
Storlekar:
20 cm
37 cm
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *