Bam-bones Lax (17,5 cm)

60 kr

Det billigaste priset för Bam-bones Lax (17,5 cm) är just nu 59.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000153400 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Bam-bones Lax
Bam-bones är en lite speciell typ av hundleksak – det är nämligen tuggleksaker med smak! Din hund kanske älskar att tugga, men man kan ju inte servera hur många tuggben som helst per vecka – då kommer en hundleksak som denna väl till pass!
Bam-bones Lax är tillverkad av en blandning av polypropylen och bambufiber. Tuggleksakens form gör den lätt att greppa, både med munnen och med tassarna!
När hunden tuggar på hundleksaken så får den härlig aktivering samtidigt som tandköttet masseras och hunden får hjälp med att hålla tänderna rena. Tuggleksaker som dessa är ett utmärkt komplement till annan aktivering och daglig tandborstning!
Dessa Bam-bones är anpassade för hundar som gillar att tugga! Har du en hund som tuggar mycket och är stark i käkarna, och brukar ha en tendens till att ha sönder sina tuggleksaker – välj Bam-bones Plus istället!
Storlekar:
14 cm
17,5 cm
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *