All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare

1 899 kr

Det billigaste priset för All for Paws HyperFetch Maxi Bollkastare är just nu 1899.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302112169405 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

All for Paws Hyper Fetch Maxi
Vad gör man för att få sin hund att underhålla sig själv en stund? Skaffar en All for Paws Hyper Fetch Maxi så klart! Detta är en interaktiv och elektronisk bollkastare som kommer att ge din hund både motion och ett väldigt roligt tidsfördriv! Allt du behöver göra är att sätta igång den och ställa in hur långt den ska skjuta iväg bollen, hunden och bollkastaren sköter resten!
All For Paws Hyper Fetch Maxi kan kasta bollar i 3 olika längder som är 3, 7 eller hela 12 meter! När hunden har hämtat bollen sätter du i den i bollkastaren och bollen skjuts iväg på nytt. Det bästa med denna bollkastare är dock att din hund med lite träning snabbt kommer att lära sig att lägga i bollen själv! På så vis kan du luta dig tillbaka medan din hund har en superkul lekstund!
I detta paket medföljer 3 stycken tennisbollar på 6.5 cm. Det är viktigt att bollarna byts ut när de har blivit för smutsiga eller om tyget fransar sig för att maskinen ska fungera optimalt. Maskinen fungerar både med sladd och ett uppladdningsbart batteri.
All For Paws Hyper Fetch Maxi kommer med instruktioner om hur du kan lära din hund att lägga i bollen i maskinen helt på egen hand!
Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker och att lekstunden med denna bollkastare inte bör ersätta hundens vanliga promenader utomhus.
Interaktiv Elektronisk Bollkastare
Kastar 3, 7 eller 12 meter!
Rolig lekstund för hunden när du inte riktigt har tid
3 Tennisbollar medföljer
Uppladdningsbart batteri eller väggsladd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *