Tyylivoitto Shine EAZY Reflexkoppel Svart 19 mm (2 m)

439 kr

Det billigaste priset för Tyylivoitto Shine EAZY Reflexkoppel Svart 19 mm (2 m) är just nu 439.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114539922 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Reflexkoppel till hund med snygg design!
Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.
Slitstarkt reflexkoppel
Tyylivoitto har designat ett hundkoppel med reflex som har en tidlös och snygg design. Deras reflexkoppel kommer i två olika storlekar:
19 mm x 200 cm, bgbhake 67 mm (hake och ögla inräknat i längden)
19 mm x 300 cm, bgbhake 67 mm (hake och ögla inräknat i längden)
Kopplet har en D-ring i öglan som kan användas för att koppla på en koppelförlängning eller multikoppel.
Vad är BioThane?
Tyylivoittos produkter är tillverkade av BioThane som är ett material som kommer ifrån USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite.
Det har en läderliknande känsla men är 100% veganskt och ligger bra i handen utan att råka glida iväg, materialet tål kyla och stelnar därför inte vid kallare tempraturer.
Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör att det inte börjar lukta efter ett tag. Du kan enkelt rengöra produkterna genom att torka av med en fuktig trasa eller skölja av under kranen.
Flera färger – mixa och matcha!
Tyylivoittos produkter kommer i flera olika härliga färger och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband.
Vill du match koppel och halsband i svart så rekommenderar vi Tyylivoitto Classy Hundhalsband Svart XXS-XS för mindre hundraser eller Tyylivoitto Classy Hundhalsband Svart S-XL som passar för medelstora och större hundraser.
Hållbarhet
Kopplets bredd
Brytpunkt
Vikt
9 mm
170 kg
31 g/m
16 mm
283 kg
48 g/m
19 mm
340 kg
52 g/m
25 mm
453 kg
72 g/m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *