Tyylivoitto Black on Black Flätat Hundkoppel Svart (9mm x 200cm)

369 kr

Det billigaste priset för Tyylivoitto Black on Black Flätat Hundkoppel Svart (9mm x 200cm) är just nu 369.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000229593 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Handgjort hundkoppel från Finland-Dubbelt upp i Svart!
Urläckert finskdesignat hundkoppel i där både kopplet och haken går i svart. Detta koppel är ett riktigt säkert kort-Alla hundar passar i svart!
Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag med känsla för design och funktion. Alla koppel och halsband från Tyylivoitto tillverkas för hand vilket säkerställer kvalitén. Produkterna finns i en stor uppsättning härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.
Flätat hundkoppel i Svart-Med svarta detaljer!
Detta urläckra hundkoppel är utöver din oerhört eleganta design helt i svart särskilt fint med den flätade detaljen i koppelfästet. Materialet är tillverkat av BioThane. Hållbart och praktiskt!
Vad är BioThane?
Produkterna från Tyylivoitto är tillverkade av prakisk BioThane som är ett material med sitt ursprung från USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite. Det liknar läder men är 100% veganskt och ligger bra i handen- Dessutom är materialet köldtåligt och stelnar därför inte vid kallare tempraturer utan håller sig smidigt in på minusgraderna. Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör det enkelt att blöta och torka av om det har blivit smutsigt!
Mixa och matcha färgerna som du vill!
Tyylivoittos produkter kommer i flera olika färgvarianter och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband. Eller varför inte ha flera olika uppsättningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *