Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag Turkos

129 kr

Det billigaste priset för Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag Turkos är just nu 129.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114542175 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag Turkos – En rolig och dragleksak med två handtag
Denna dragleksak är perfekt för hundar som gillar dragkamp. Med sina två handtag ger leksaken ett bra grepp och gör det lätt för både dig och din hund att greppa leksaken.
Rukka Fluffy Kampleksak har en mjuk och moppliknande design som gör den enkel för hundarna att greppa, samtidigt som den är skonsam mot deras tänder. Leksaken kan enkelt tvättas i tvättmaskinen om den blir skitig, vilket gör den extra praktisk!
Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag Turkos är har fullt av mikrofiberfransar som gör den extra rolig. I ena båda ändarna finns handtag som gör den perfekt för dragkampslekar. Moppdelen av leksaken har en storlek på 19 x 7 cm och kommer i en härlig turkos färg.
Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag är tillverkad 88% polyester, 12% polyamid, och snöret är tillverkat av 75% polypropen och 25% polyester.
Rukka Fluffy Kampleksak Dubbla Handtag
Mjuk hundleksak perfekt för dragkampslekar med två handtag
Skonsam mot tänderna
Kan tvättas i maskin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *