Ruffwear Roamer Hundkoppel Grön

599 kr

Det billigaste priset för Ruffwear Roamer Hundkoppel Grön är just nu 599.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000298265 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ruffwear Roamer Hundkoppel Grön
Ruffwear Roamer Hundkoppel Grön är ett elastiskt koppel idealiskt för aktiviteter som löpning och vandring med din hund. Det flexibla Roamer-kopplet kan antingen fästas runt midjan eller hållas i handen.
Roamer är ett elastiskt löparkoppel som minskar ryck och kan enkelt fästas runt midjan. I änden som hålls av föraren finns en snabbkoppling för bekväm användning. Midjebältet kan justeras upp till 122 cm.
Med ett midjekoppel får du fria händer, perfekt för löpning med hunden. För cykling med hunden framför finns också möjlighet att använda det elastiska Roamer-kopplet med en adapter.
Koppelhandtaget är försedd med stoppning och i den andra änden finns ytterligare ett handtag som är lätt att gripa om du behöver hålla din hund nära. Ruffwear Roamer-elastiskt koppel har ett unikt, hållbart och lätt aluminiumlås som förblir stängt avsiktligt.
Materialet består av robust 25 mm brett nylonband, och kopplet har en justerbar längd på 2,2-3,4 meter. Ett pålitligt val för aktiva stunder med din fyrbenta vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *