Resploot Endangered Karettsköldpadda

100 kr

Det billigaste priset för Resploot Endangered Karettsköldpadda är just nu 99.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113281342 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Valpleksak av återvunnet material
Resploot Endangered Karettsköldpadda är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken piper inte när din hund biter i den. Storlek: 22x24x6 cm.
Vad är en Karettsköldpadda och varför är en hotad?
Karettsköldpaddan finns i våra tropiska hav i närheten av korallreven. De hjälper till att underhålla korallreven och sjögräsbäddarna.
Karettsköldpaddans vackra teckning på skölden gör dem värdefulla och de fångas ofta in och avlivas för att kunna säljas för sitt sköldpaddsskal på olika marknader.
52% av världens sköldpaddor har någon gång ätit en plastpåse, en plastpåse i vattnet kan se ut som en manet vilket är sköldpaddans vanligaste föda.
Karettsköldpaddan är akut hotad i världen.
Resploot Endangerad:
Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.
Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.
Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.
Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *