Pala Air Dried Chicken (1 kg)

399 kr

Det billigaste priset för Pala Air Dried Chicken (1 kg) är just nu 399.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000190485 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Pala Air Dried Chicken – det ultimata valet av hundfodret för hundar i alla åldrar och storlekar, 1kg
Pala Air Dried Chicken, är ett spannmålsfritt hundfoder som tillverkas av premium ingredienser som kyckling, ägg och grönsaker. Detta torrfoder är rikt på protein som bidrar till att bygga och upprätthålla hundens muskelmassa.
Frystorkningsmetoden som bevarar näringsämnen och smaker
Genom att använda en skonsam frystorkningsmetod bevaras alla näringsämnen och smaker i det köttet. Dessutom är fodret även berikat med prebiotiska fibrer som främjar en hälsosam tarmflora, vilket är viktigt för en stark och välfungerande hundmage.
Passar perfekt för hundar med känsliga magar
Pala Air Dried Chicken är ett spannmålsfritt torrfoder och passar därför hundar med känsliga magar eller allergier mot vanliga ingredienser som vete eller soja. Det är dessutom fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel.
Ge din hund en hälsosam och näringsrik måltid
Pala Air Dried Chicken är ett fullkost foder som ger din hund alla viktiga näringsämnena hunden behöver för att må bra och leva ett aktivt liv. Fodersäcken innehåller 1 kg frystorkat torrfoder och skall förvaras på ett kallt, torrt ställe. Håll påsen stängd efter öppning och konsumera den inom 2 veckor.
Pala Air Dried Chicken – överblick
Spannmålsfritt frystorkat hundfoder för hundar i alla livstadier
Rikt på protein från kyckling och ägg
Innehåller prebiotiska fibrer som främjar en hälsosam tarmflora
Fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel
Finns i två storlekar: 100 g och 1 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *