Nutrima Dog Adult Sport Intense 12 kg

Rea!

Det ursprungliga priset var: 1 099 kr.Det nuvarande priset är: 879 kr.

Det billigaste priset för Nutrima Dog Adult Sport Intense 12 kg är just nu 879.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000157624 Kategori:

Beskrivning

Nutrima Dog Adult Sport Intense-Högenergifoder för hundar som kräver extra bränsle!
Detta är ett mycket väl sammansatt hundfoder för hundar som lever ett aktivt liv som sport, vall-eller jakthundar. Fodret kan även ges till hundar som har svårt att lägga på sig vikt och behöver extra energi i sin dagliga fodergiva. Nutrima Adult Sport Intense har ett högt köttinnehåll baserat på kyckling och kalkon. Det är rikt på protein och har en något högre fetthalt än ett standard vuxenfoder.
Nutrima Dog Adult Sport Intense- Ger din hund ork och rätt förutsättningar för ett aktivt liv
Denna hundmat innehåller flera ingredienser som främjar och stöttar god muskulatur och starka leder. Förutom att fodret i första hand är baserat på lättsmält och högtillgängligt protein från kyckling och kalkon innehåller det flera ingredienser som främjar god fysik och ger ett utmärkt bränsle till intensivt arbete, t.ex:
L-Karnitin. En aminosyra som effektiviserar processen där fett bryts ner till energi. Den kan även hjälpa till att främja en god muskulatur.
Glucosamin, Kondriotin, MSM och Omega 3- En sammansättning av viktiga näringsämnen som främjar ledernas funktion, ger snabbare återhämtning vid hög belastning och kan verka aniinflammatoriskt.
Antioxidanterna Vitamin A+E. Dessa vitaminer fördröjer cellernas nedbrytningsprocess.
Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmhälsa
Nutrima Dog Adult Sport Intense är smakrikt och rikt på näring. Fodret är skapat efter ett genomtänkt recept som värnar om din hunds hälsa och ger den rätt förutsättningar att orka med en intensiv livsstil.
Torrfoder för vuxna hundar
Rikt på protein och energi
Innehåller hälsofrämjande ingredienser som kan stötta ledernas funktion och verka för god musklatur
För hundar som lever ett aktivt liv och behöver ett foder med mer energi

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *