Nutrima Cat Hair+ (400 g)

129 kr

Det billigaste priset för Nutrima Cat Hair+ (400 g) är just nu 129.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000156699 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker päls
Nutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.
Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollar
Vissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:
Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.
Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.
Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmflora
Antioxidanter från vitamin A och E
Nutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!
Torrfoder för vuxna katter
Rik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystem
Rik på kött från lax
Med flera hälsofrämjande ingredienser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *