Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila

179 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Dog Treat Maze Hundspel Grön & Lila är just nu 179.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302113286587 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Berika din hunds vardag med denna roliga aktiveringsleksak från Nina Ottosson!
Dog Maze är ett hundspel som är lagom klurigt och som passar de allra flesta hundar oavsett ras/raser eller ålder och är perfekt när du vill börja introducera hundspel för din fyrbenta kompis.
Hur fungerar det?
Denna rymdskeppsformade hundleksak fylls med godbitar och ges sedan till hunden som måste lista ut hur den ska få sin belöning. Dog Maze är utformad som en labyrint inuti för att det ska bli någt klurigare för hunden att få ut godiset. Hunden måste använda både sin nos och sina tassar för att snurra och välta leksaken så att godisbitarna kan ramla ut genom de två hålen som är placerade på sidan.
När du först introducerar leksaken kan du försöka att låta din hund anta utmaningen själv. Verkar den ha svårt för att förstå hur den ska gå tillväga kan du på ett uppmuntrande vis demonstrera för den hur det går till så att den förstår hur den ska gå tillväga. Att lösa utmaningen tillsammans stärker bandet mellan dig och din hund samtidigt som att den råder bot på tristess.
Aktiveringspel för hundar av alla raser, storlekar och åldrar
Hundspel från populära Nina Ottosson
Medelsvår utmaning
Ett perfekt sätt att eliminera tristess i hundens vardag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *