Little&Bigger YumBuddy Classic Orange (12 cm)

90 kr

Det billigaste priset för Little&Bigger YumBuddy Classic Orange (12 cm) är just nu 89.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114508480 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Denna klassiska aktiveringsleksak är tillverkad av hållbart gummi vilket gör den extra slitstark mot hundar som tenderar att tugga på saker. Passar både valpar och vuxna hundar.
Aktivera hunden genom att gömma foder eller godis i leksaken. Hunden behöver nu anstränga sig lite extra för att komma åt sin belöning. Perfekt för att kombinera aktivering och stimulans.
Little&Bigger YumBuddy Classic funkar med både våt-, torrfoder och hundgodis. Extra klurigt blir det om du fyller leksaken med våtfoder och sedan fryser den. Perfekt som en “hund-isglass” varma dagar.
Denna leksak är även kul att leka med, kastar man den studsar den åt olika olika oförutsedda håll -extra spännande för din hund.
Finns i följande storlekar:
8 cm – 86 g
12 cm – 230 g
15 cm – 400 g
Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *