Eukanuba Daily Care Puppy Sensitive Digestion (12 kg)

Rea!

Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 599 kr.

Det billigaste priset för Eukanuba Daily Care Puppy Sensitive Digestion (12 kg) är just nu 599.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114578074 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Fodret för alla valpar med känslig mage!
Eukanuba Daily Care Puppy Sensitive Digestion är skräddarsytt för att passa valpar med känslig mage. Detta foder är oerhört lättsmält och skonsamt för magen. Baserat på kyckling, kalkon samt ris. Den färska kyckligen i fodret är en riktig smakhöjare!
Sensitive Digestion är Eukanubas första foder som är framtaget för problematiska valpmagar.
Fodret innhåller Butyrat som är en fettsyra som främjar antioxidanterna i magen. Det innehåller även probiotika (MOS och FOS) som främjar en skonsam matsmältning samtidigt som valpen kan plocka upp näringsämnena ordentligt.
Fodret är helt vetefritt och innehåller DHA som även stöttar valpens inlärning, samt även kalcium som valpar behöver i en reglerad mängd för att bygga ett starkt skelett.
Detta foder passar för de flesta valpar i alla åldrar, förutom valpar av större raser. Där rekommenderas att man fasar in specifika foder som är anpassade för stora valpar vid ev magproblem.
OBS! Uppsök även alltid veterinär när du upplever att din hund har problem med magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *