Brit Veterinary Diet Dog Joint & Mobility Grain Free 400 g

40 kr

Det billigaste priset för Brit Veterinary Diet Dog Joint & Mobility Grain Free 400 g är just nu 39.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000127328 Kategori:

Beskrivning

Våtfoder för hundar med ledbesvär
Veterinärfoder i våtfoderform för vuxna hundar som har konstaterade besvär i sina leder , till exempel på grund av artros. Brit Veterinary Diets Dog Joint & Mobility Grain Free Våtfoder är helt soja och spannmålsfri hundmat med sill och hydroliserad lax som främsta proteinkälla. Basen i fodret utgörs av bovete och ärtor vilka båda tillför proteiner och gör detta foder näst intill fritt från gluten.
Kostillskott som främjar ledhälsan
I detta hundfoder har man tillsatt flera viktiga kosttillskott som har bevisat god effekt på skelettets leder. Du hittar t.ex:
Glukosamin- Samverkar tillsammans med MSM och kondriotin. Förbättrar kroppens kvalité på hyarulon och kollagen.
Boswellia Serrata-En ört med inflammationshämmande egenskaper
Vitamin C- Behövs vid uppbyggnad av ben och brosk
Grönläppad mussla- Bidrar med inflammationshämmande egenskaper b.la pga sitt höga omega 3 värde
Kelp-Tillför prebiotiska fibrer för en balanserad tarmflora
När din hund har påbörjat sin nya diet med Brit Care Veterinary Joint & Mobility Grain Free kan det ta några veckor innan du börjar se resultat. Tänk även på att det är otroligt viktigt att hjälpa hunden att bibehålla en hälsosam vikt eftersom att övervikt hos hunden skapar onödig belastning på lederna, detta ska till varje pris undvikas för hundens välmåendes skull. Detta är ett veterinärfoder och därför bör du gå igenom hundens intag tillsammans med din veterinär för att skapa de bästa förustättningar för att förebygga och underhålla din hunds välmående efter att sjukdomsbilden i leden har fastställts.
Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jagsöker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående sökaveterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *