AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå

80 kr

Det billigaste priset för AromaDog Senior Calming Lamm med Repben 15 cm Grå är just nu 79.90 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000055192 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Aroma Dog’s gosedjur innehåller en eterisk oljeblandning som använder specifika ämnen för att rikta in sig på de olika symtomen på åldrandeprocessen, varav förmodligen det mest anmärkningsvärda är minnet.
Precis som människor kan förändringarna som kommer med ålderdomen vara försvagande och påverka vår livskvalitet. Aroma Dog’s Senior Blend kan hjälpa till att minska demens som symtom som en äldre hund kan möta, depressivt humör, svårigheter att koncentrera sig eller fokusera, brist på energi och aptitlärande.
Rosmarin
Att sniffa rosmarin kan öka ditt minne med 75 % enligt en studie av Robert Tisserand. Det är en upplyftande olja och används för att stimulera sinne och kropp. Det kan till och med förbättra kognitiva prestationer och humör. Det har också varit känt att lindra symtom på depression och återuppliva aptiten.
Pepparmynta
Pepparmynta hjälper genom att stimulera sinnet och lugna nerverna på samma gång. Det kommer att hjälpa till att öka energinivån med mer motivation och fokus på uppgifter.
Bergamott
Bergamott kan användas för att lindra ångest, mild depression och stress
Svartpeppar
Svartpeppar hjälper till att reda ut förvirring och desorientering. Det är oerhört hjälpsamt med fokus och motivation. Ett bra exempel på detta skulle vara när en hund föredrar att sova snarare än att utforska en ny doft.
Ylang Ylang
Ylang Ylang lindrar depression och balanserar ångest och energi med avslappning. Stimulerar en hälsosam aptit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *