Simon’s Cat melaminskål – 160 ml, Ø 14 cm

89 kr

Det billigaste priset för Simon’s Cat melaminskål – 160 ml, Ø 14 cm är just nu 89.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6594200087699315 Kategorier: , Brand:

Beskrivning

En av de mest bekanta – och älskvärd på ett lite egensinnigt sätt – är den tecknade katten Simon’s Cat. Denna skål ur serien med Simon’s Cat-produkter är försedd med lustiga motiv av katten, i vitt på grå botten. Anspråksfulla katter som Simon’s Cat vill ju inte bara äta gott, utan måltiderna ska helst presenteras på ett tilltalande sätt också. Foderskålen med katten ur den ikoniska serien är ett måste för Simon’s Cat-fans. Men den är inte bara en ögonfröjd utan har även praktiska egenskaper. Den rostfria innerskålen kan tas ut ur ytterskålen som är tillverkad av repsäker och stötsäker melamin. en antihalk-kant av gummi ser till att skålen står stabilt även på hala golv. Förutom de vita Simon’s Cat-motiven runt kantenär foderskålen dekorerad med skriften Simon’s Cat i botten. Simon’s Cat melaminskål i överblick: Söt och praktisk matskål för katter Ikonisk design: dekorerad runt kanten med vita Simon’s Cat-motiv och Simon’s Cat i skrift på botten av skålen Stabilt hölje i robust melamin: slagfast och repfast, icke-poröst material Hygienisk och lättvårdad: uttagbar skål i rostfritt stål Inga hörn, lätt att rengöra Greppfördjupningar, enkel att bära och ställa ned Halkfri gummikant: runt hela skålen, bra grepp på hala golv Material: ytterhölje: melamin skål: rostfritt stål Mått: totala: Ø 14 x H 4,5 cm skål av rostfritt stål: Ø 12 x H 3 cm Kapacitet: 160 ml Färg: mörkgrå med vitt motiv / silver Rengöring: skålen i rostfritt stål kan diskas i diskmaskin Se upp, alla Simon’s Cat-fans! Gillar du serierna och de tecknade filmerna om katten Simon från den brittiska animatören och illustratören Simon Tofield? Här hittar du ett urval av praktiska tillbehör till din katt, alla med roliga motiv med den välkända katten – självklart med sina typiska grimaser och roliga poser. Simon’s Cat kattspö Simon’s Cat klöspapp Simon’s Cat skålunderlägg Simon’s Cat prasselsovsäck Simon’s Cat klösbräda Simon’s Cat katthalsband Simon’s Cat klöspelare Simon’s Cat kattlåda med tak

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.