Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb 13 kg

549 kr

Det billigaste priset för Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb 13 kg är just nu 549.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000266523 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb – torrfoder för juniorhundar, med läckert frigående lamm!
Detta smakliga torrfoder är särskilt framtaget för att passa valpar och unghundar av stora raser. Fodret är baserat på frigående lamm samt ris.
Stora hundraser växer länge, och kan således äta valp- eller juniorfoder under en längre tid. Valpfoder för små och medelstora hundar rekommenderas fram till ca 1 års ålder, men detta foder rekommenderas från 3 månader till ca 2,5 års ålder. Fodret arbetar för att stötta hunden under alla viktiga till växtfaser.
Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb innehåller frigående lamm som är lättsmält och bidrar med en läcker smak. Lamm är också något som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Kolhydraterna kommer huvudsakligen ifrån ris – också lättsmält och snällt mot magen!
Sam´s Field Dog Junior Large Breed Lamb innehåller också en rad andra nyttigheter såsom ärtor, pumpa, laxolja, glukosamin och kondroitinsulfat. Glukosamin och kondroitin stöttar lederna och rörligheten medan laxoljan bidrar med nyttiga fettsyror som har massor med hälsofördelar. Bland annat så är det bra för huden och pälsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *