RuffWear Switchbak Hundsele Grå (XS)

1 079 kr

Det billigaste priset för RuffWear Switchbak Hundsele Grå (XS) är just nu 1079.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302114400671 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

RuffWear Switchbak Hundsele Grå
Med RuffWear Switchbak får din hund både en sele och en liten ryggsäck i ett! Uppe på ryggen finns små fickor där man kan förvara småsaker såsom exempelvis hundens koppel, några bajspåsar eller hundens godispåse.
Selen är mjukt vadderad och utrustad med ett handtag som låter dig hjälpa hunden framåt i svår terräng. RuffWear Switchbak Hundsele går att justera på fem olika ställen vilket gör att du enkelt anpassar den efter just din hunds kroppsform.
Med denna selen har du två valmöjligheter när det gäller var du vill fästa hundens koppel. Det kan antingen fästas uppe på ryggen eller framtill vid hundens bröst. Det senare sättet passar extra bra för hundar som brukar dra hårt i kopplet.
RuffWear Switchbak är tillverkad av slitstark polyester och passar lika bra på vandringen som i stan. Den är utrustad med reflexer som ser till att hunden syns bättre i mörkret.
Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek för din hund!
Tvättråd:
Handtvättas med milt tvättmedel och lufttorkas därefter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *