Royal Canin Veterinary Diets Urinary S/O Small Dog (8 kg)

1 199 kr

Det billigaste priset för Royal Canin Veterinary Diets Urinary S/O Small Dog (8 kg) är just nu 1199.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000306784 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Royal Canin Veterinary Diets Urinary S/O Small
Detta är ett dietfoder som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast ges på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur äter detta foder rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden den äter detta foder bör du omgående söka veterinärrådgivning.
ROYAL CANIN VETERINARY DIETS URINARY S/O SMALL är ett dietfoder för småvuxna hundar. Detta hundfoder används vid bakteriell cystit, upplösning av struvitsten och förebygger återkommande struvit- och oxalatsten.
Urinary S/O säkrar en effektiv upplösning av struvitstenar och ökar urinvolymen, vilket innebär en reducerad mättnadsgrad av urinen. I en omättad urin kan kristaller inte bildas lika lätt och därmed förebyggs och sänks koncentrationen av urinstenar som struvit och kalciumoxalat. Denna hundmat Innehåller natriumpolyfosfat som binder kalciumjoner som finns i saliven och på så sätt gör dem otillgängliga för bildning av tandsten.
För upplösning av struvitsten krävs 5 – 12 veckors strikt utfodring med Urinary S/O Small Dog. Vid urinvägsinfektion behandlas ofta samtidigt med lämpligt antibakteriellt läkemedel. Urinary S/O Small Dog ges under minst en månad efter att bakteriologisk analys av urinprovet varit negativt.
Indikation/Rekommenderas vid:
urinvägsinfektion
upplösning av struvitstenar
förebygger återkommande stuvit- och kalciumoxalatsten
Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:
dräktighet, digivning, tillväxt
kronisk njursvikt, metabolisk acidos
pankreatit/tidigare pankreatit – gäller ej Low Purine
hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter) – gäller ej Moderate Calorie & Low Purine
hjärtsvikt – gäller ej Low Purine
användning av urinförsurande läkemedel
Om hunden är äldre rekommenderas kontroll av njurfunktionen innan Urinary S/O ordineras.
När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
• Mitt djur är undersökt av av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *