Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet 12×420 g

679 kr

Det billigaste priset för Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet 12×420 g är just nu 679.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000228436 Kategori:

Beskrivning

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet – Specialkost för Hunds Maghälsa
Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet är ett dietfoder som är avsedd för vuxna hundar. Detta foder är en viktig del av en behandlingsplan och ska endast ges efter veterinärens rekommendationer.
Det är viktigt att din hund får regelbunden veterinärvård, minst var sjätte månad, så länge den äter detta foder. Om din hunds hälsotillstånd försämras under denna tid bör du omedelbart konsultera din veterinär för rådgivning.
Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Wet är utformat för att möta de specifika behoven hos hundar som lider av olika mag- och tarmproblem, inklusive kronisk och akut diarré, hyperlipemi (förhöjda blodfetter), akut pankreatit (akut bukspottkörtelinflammation), obalans i tarmens bakterieflora (SIBO), lymfangiektasi (en sjukdom i tarmens lymfsystem) eller exokrin pankreasinsufficiens (EPI, en kronisk matsmältningsrubbning).
Detta specialanpassade hundfoder innehåller en unik blandning av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider och MOS/mannan-oligosackarider) som främjar en hälsosam tarmflora och optimerar tarmens funktion.
Det låga fettinnehållet är skonsamt för matsmältningen hos hundar med pankreatit eller hyperlipemi. Dessutom stärker fodret immunförsvaret och minskar effekterna av fria radikaler genom ett effektivt antioxidantkomplex (innehållande vitamin E och C, taurin och lutein).
Den balanserade sammansättningen av lösliga och olösliga fibrer bidrar till att minska gasbildningen i tarmen och förbättrar avföringens konsistens.
Gastrointestinal Low Fat kan användas både under kortare och längre perioder, beroende på ditt djurs mag- och tarmproblem.
Rekommenderas vid:
Akut och kronisk diarré
Akut och kronisk pankreatit
Hyperlipidemi (förhöjda blodfetter)
Lymfangiektasi
Exsudativ enteropati
Bakteriell överväxt i tarmen
Exokrin pankreasinsufficiens (EPI)
Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:
Dräktighet och digivning
När du väljer att ge din hund detta foder, bekräftar du även följande:
Din hund har undersökts av en veterinär som rekommenderade användning av detta foder.
Du förstår att din hund bör få regelbunden veterinärvård, minst var sjätte månad, så länge den äter detta foder.
Du förstår att om din hunds hälsotillstånd försämras medan den äter detta foder, bör du omedelbart kontakta en veterinär för rådgivning.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *