Purina Pro Plan Puppy Medium Sensitive Digestion Lamb (3 kg)

319 kr

Det billigaste priset för Purina Pro Plan Puppy Medium Sensitive Digestion Lamb (3 kg) är just nu 319.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302110770996 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Purina Pro Plan Puppy Optidigest Medium Sensitive Digestion Lamb
Purina Pro Plan Puppy Optidigest Medium Sensitive Digestion Lamb är ett komplett torrfoder rikt på lamm för valpar av medelstora raser. Fodret innehåller OPTIDIGEST®, som är en kombination av noggrant utvalda näringsämnen med syftet att stödja känslig matsmältning för valpens allmänna hälsa. Fodret har skräddatsytts efter din valps storlek och ålder, men är även lämpligt för dräktiga eller digivande tikar.
OPTIDIGEST® bygger på utvalda prebiotika för att förbättra obalans i magens tarmflora, vilket är en av de vanligaste orsakerna till störningar i mage och tarm. Fodret lämpar sig för valpar med känslig mage, men har även ett syfte att främja en bra avföring. Fodret har en optimal balans och är rikt på lammprotein som med sin höga smältbarhet bidrar till att valpen får i sig all näring den behöver för att må bra.
Detta valpfoder kan ges 3 veckors ålder. Börja introducera fodret långsamt för valpen under avvänjningsperioden som är från ungefär 3–6 veckors ålder. Fodret ska ges ordentligt uppblött 3–4 gånger per dag. När avänjningsperioden är över går man över till att utfodra valpen enligt utfodringsguiden som står på påsen . Tänk dock på valpens individuella förutsättningar och behov och att man kan behöva justera mängden foder uppåt eller nedåt för att försäkra sig om att valpen får i sig allt den behöver.
Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt åt valpen. Besök en veterinär regelbundet under valpens första år för att säkerställa att den utvecklas normalt och mår bra.
Torrfoder för valpar med lamm
Innehåller utvalda prebiotika för god mag-och tarmhälsa
Kan ges från 3 veckors ålder upp till 12 månaders ålder
Kan ges till dräktiga och digivande tikar
Lämpar sig för valpar med känslig mage

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *