Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Salmon 3 kg

319 kr

Det billigaste priset för Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Salmon 3 kg är just nu 319.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825302108509245 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Purina Pro Plan Puppy Optiderma Small & Mini Sensitive Skin Salmon
Purina Pro Plan Puppy Optiderma Small & Mini Sensitive Skin Salmon är ett högkvalitativt torrfoder för valpar av små raser . Fodret är framtaget för de valpar som har problem med känslig hud och innehåller i huvudsak protein från lax. Ett begränsat antal proteinkällor i fodret ökar chansen för att hunden inte ska reagera med klåda och hudbesvär som man kan associera till foderkänslighet.
Valpar av mindre ras når sin vuxenstorlek fortare än medelstora och stora raser . Fodret behöver därför vara anpassat med kvalitativa näringsämnen och hög smältbarhet för att valpen ska få en optimal start på sitt första levnadsår! Fodret måste dessutom smaka gott eftersom att hundar av mindre ras kan vara kräsna och petiga med maten, Purina Pro Plan Optiderma har självklart just allt detta! Foderkulorna i detta foder är dessutom anpassat för små munnar för att din lilla valp ska kunna njuta av sin måltid.
Purina Pro Plan Puppy Optiderma Sensitive Skin innehåller även fettyran Omega 3. Denna fettsyra har många goda egenskaper varav en framtädande egenskap är att den främjar frisk hud och päls! Den är även viktig för normal utveckling av valpens hjärna och syn. Fodret innehåller även höga nivåer av antioxidanter så som vitamin E och C för att ge immunförsvaret en extra skjuts och för att skydda valpen under den första tiden i livet.
Detta foder kan man börja att använda från 3 veckors ålder. Ge rikligt uppblött Purina Pro Plan Puppy Optiderma 3-4 gånger om dagen när valpen ska börja avvänjas från tiken runt 3–6 veckors ålder. När avänjningsperioden är över går man över till att utfodra valpen enligt utfodringsguiden på påsen . Tänk dock på att justera mängden foder uppåt eller nedåt utifrån valpens aktivitetsnivå och fysiska kondition då alla valpar är individer och har olika behov .
Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt åt valpen.
Besök en veterinär regelbundet under valpens första år för att säkerställa att den utvecklas normalt och mår bra.
Detta foder kan även ges till dräktiga och digivande tikar!
Torrfoder för hundvalpar av småvuxna raser
Från 3 veckor till 12 månaders ålder.
Kan ges till dräktiga och digivande tikarA
Anpassat för känslig hud
Innehåller omega 3
Med lax och ris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *