Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg)

279 kr

Det billigaste priset för Purenatural Dog Adult Light Turkey (2 kg) är just nu 279.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000123866 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Purenatural Dog Adult Light Turkey
Här har vi den nya, uppdaterade versionen av Purenatural Dog Adult Light Turkey. Detta är ett torrfoder för vuxna hundar som har en tendens till övervikt och som behöver hjälp med att bibehålla en hälsosam vikt. Påsen har fått en ny snygg design, och några mindre ändringar har gjorts i receptet. T.ex. så har man i den nya versionen uteslutit majsgluten, och öringen har ersatts av mer lax! Foderkulorna är lika stora men har en lite annorlunda färg och form.
Purenatural Dog Adult Light Turkey är ett komplett helfoder med kalkon, för den vuxna hunden som behöver hjälp att gå ner i vikt och bibehålla vikten. Fodret passar de flesta raser. Fodret har en hög kötthalt, vilket skapar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner.
Purenaturals foder innehåller naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Förutom ett högt näringsinnehåll är Purenatural hundfoder även fritt från artificiella smakämnen och vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.
Purenatural Dog Adult Light Turkey är baserat på kalkon, korn, havregryn, vitt ris och lax, men det innehåller även linfrö och alger som bidrar med nyttiga fettsyror som hjälper hundens hud och päls.
Purenatural Dog Adult Light Turkey passar för vuxna hundar av alla raser, som tenderar att lägga på sig i vikt och behöver ett foder anpassat för detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *