Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini Hundfoder – 6 kg

939 kr

Det billigaste priset för Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini Hundfoder – 6 kg är just nu 939.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 8754700194367021 Kategori:

Beskrivning

Ett riktat dietfoder som är heltäckande och anpassat till smårasiga hundar med kyckling. Fodret är speciellt framtaget för att stödja din hunds mag- och tarmhälsa. Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini Torrfoder är ett riktat heltäckande dietfoder som används för att förebygga och stötta mag och-tarmhälsa hos smårasiga hundar. Det är särskilt sammansatt med fokus på lättsmälta ingredienser som undviker att belasta magen onödigt mycket. Tillsammans med Hill’s patenterade ActiveBiome+ prebiotisk sammansättning gör detta att magens mikrobiom gynnas och ger därmed en bra avföringskvalitet som gynnar hela hundens övergripande hälsa. Detta är ett mycket lättsmält dietfoder som är ett helfoder till hund, för minskade absorptionsstörningar i tarmsystemet och som kompensation vid matsmältningsbesvär hos vuxna hundar. Detta foder med tillsatt fiber har en ökad nivå av natrium och kalium för att även stötta urinvägshälsa hos din hund genom att reducera risken för bildandet av kristaller (utfällning av salter) i urinen. 100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka. ActiveBiome+ fibersammansättning. Särskilt anpassad storlek på foderkulorna för att passa mindre hundar. Bidrar till en bra mag och tarmhälsa. Anpassade mineralnivåer för att stötta urinvägshälsa och reducera risk för urinkristaller att bildas. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Spannmål Kött (kyckling) Produkter av vegetabiliskt ursprung Oljor och fetter Frukt Frön Mineraler Grönsaker Näringsinnehåll Procent Protein 21,4% Fetthalt 13,2% Råfiber 6,9% Råaska 5,9% Kalcium 0,96% Fosfor 0,66% Natrium 0,35% Kalium 0,85% Magnesium 0,10% Vikt Mängd 1 – 2 kg 35 – 55 g 4 – 5 kg 90 – 110 g 10 – 20 kg 185 – 310 g

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.
Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat de fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *