Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg)

459 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Dog Adult Second Chance Chicken (10 kg) är just nu 459.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088028 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Ett genomtänkt premiumfoder för vuxna hundar med god och lättsmält kyckling!
Att välja foder till sin hund kan vara särskilt svårt om du försöker undvika att göra ett alltför negativt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder är lösningen! Detta varumärke kombinerar både utmärkta råvaror med kvalitet för humankonsumtion medan du som hundägare bidrar till ett klimatsmart val!
Hundfoder med färsk kyckling av utmärkt kvalitet!
I detta foder har man använt sig av kyckling som är kvalitativ nog för humankonsumation. Den kommer från så kallad ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars slängs när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex filéer och kycklingklubbor). Att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar avtrycket på miljön avsevärt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt bra kvalitet! Fibrerna i detta foder kommer b.la från äpple där man använt sig av restprodukter från juicefabriker-Näringsrikt och rikligt med vitaminer! Fodret innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen, som pricken över i har man tillsatt laxolja för att tillgodse behovet av omega-3 fettsyror.
Planet Pet är:
För medvetna hundägare som värnar om omvärlden
Av premiumkvalitet med färska råvaror
Rik på fibrer från havre , äpple och ärta
Lågt klimatavtryck
1 % av intäkterna går till välgörande ändamål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *