Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg)

459 kr

Det billigaste priset för Planet Pet Society Adult Large Chicken (10 kg) är just nu 459.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088053 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Läckert premiumfoder för vuxna hundar upp till 25 kg med härlig färsk kyckling!
Hundfoder kommer i en oändlig variation. Vi tror dock att just detta foder från Planet Pet Society är helt rätt för den husse och matte som letar efter ett foder av premiumkvalitet som samtidigt gör minimalt avtryck på miljön. Planet Pets hundfoder kombinerar både fullvärdigt näringsriktiga recept för din hund och ett tillverkningskoncept som värnar om vår planet!
Hundmat med färsk kyckling av bästa kvalitet!
I detta torrfoder har man använt sig av kyckling som håller standard för humankonsumtion. Planet Pet kallar konceptet ”second chance” produkter vilket innebär att man har tagit tillvara på inälvor och muskelkött som annars kastas som svinn när man skurit ut de delar som ska till matvarubutikerna (t.ex kycklingklubbor, kycklingbröst och filéer) . Genom att ta tillvara på hela produktionsdjuret minskar man det negativa klimatavtrycket ordentligt, samtidigt som din valp får i sig köttråvaror av riktigt toppkvalitet! Fibrerna i denna hundmat kommer b.la från äpple som blivit över vid produktion av juice -fullt med vitaminer och näring! Detta recept innehåller även havre som är skonsamt för matsmältningen.
Planet Pet är:
För medvetna hundägare som värnar om vår omvärld
Av premiumkvalitet med färska råvaror
Rik på fibrer från havre , äpple och ärta
Tillsatt omega-3 rik laxolja
Lågt klimatavtryck
1 % av intäkterna går till välgörande ändamål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *