Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter 100 g

69 kr

Det billigaste priset för Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter 100 g är just nu 69.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000268697 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Petgood Skin & Coat Hundgodis med Insekter -Hundgodis med allergivänligt Insektsprotein som gör gott för hud och päls!
Detta mumsiga och näringsrika hundgodis från Petgood innehåller bara insekter som proteinkälla. Petgood är ett företag som har skapat en serie hundfoder och hundgodis baserat på protein från soldatfluga. Proteinet från soldatfluga är fullvärdigt och passar ofta mycket bra till hundar som är känsliga mot andra proteinkällor som kyckling, nöt, fisk och gris. I detta smaskiga hundgodis har man även tillsatt vitamin E och olja från solros, hampafrö och nattljusblomma. Dessa ger hud och päls en boost av näringsämnen och kan ge extra glans och kvalitet.
Vilka fördelar har Petgood Skin&Coat Hundgodis?
Detta Hundgodis är särskilt lämpligt för hundar med känslig mage & foderallergier, men kan självklart ges till alla hundar! Petgoods hundgodis är ett utmärkt miljöval då processen att framställa produkten görs med ett mycket lågt klimatavtryck. Insekter behöver mindre vatten och mat, tar liten plats alls och orsakar därför väldigt lite koldioxidutsläpp.
Hundgodis med Insektsbaserat protein
Innehåller Vitamin E- En fettlöslig antioxidant som är essentiell för en stark hudbarriär
Med nyttiga oljor
Bra val för hundar med foderkänslighet eller intolerans
Ges från 6 månaders ålder
* Komihåg att allt hundgodis skall ges som ett litet extra komplement till en hälsosam kost. Det ersätter inte hundens måltider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *