Non-Stop Dogwear Midjebälte till hund Svart & Orange (M)

1 299 kr

Det billigaste priset för Non-Stop Dogwear Midjebälte till hund Svart & Orange (M) är just nu 1299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000088948 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Non-Stop Dogwear Midjebälte Svart & Orange
Ett midjebälte är vårat bästa tips för dig som skall åka längdskidor eller springa med din hund.
Tack vare bältet får du händerna fria samtidigt som hunden springer tryggt och säkert framför dig i spåren.
Midjebältet sitter bekvämt och ger dig stöd kring höfterna. Det är Designat så att hundens dragkraft centreras kring dina höfter vilket ger ett bekvämt stöd och skyddar din rygg.
Modellen har utvecklats tillsammans med världsledande atleter inom dragsport med hund! Ett midjebälte för hund passar lika bra på vardagspromenaderna som när du åker skidor eller vandrar med din hund.
Non-Stop Dogwear är ett norskt varumärke som riktar sig till aktiva hundar och hundägare! Detta Midjebälte är tillverkat av ett mesh-material som kallas HexiVent. Det ger utmärkt ventilation och torkar snabbt! Det säkerställer också att bältet är mycket lätt och bekvämt.
Lätt midjebälte för hund med flera fästpunkter och reflexdetaljer
Fästen i aluminium och förstärkningar av Hypalon säkerställer att bältet är hållbart och slitstarkt även i kallt och blött väder. Utmed bältet finns flera fästpunkter där du kan hänga t.ex. ett extra hundkoppel, bajspåsar etc. Du kan hänga saker som väger upp till 0,5 kg i dessa fästpunkter. *Observera att dessa hällor inte är gjorda för att fästa hunden i.
Hunden fäster du i stället i den avsedda haken framtill!
På bältets baksida finns en praktisk ficka där du kan förvara t.ex. din telefon och nycklar eller lite snacks till dig och hunden!
Midjebältet har reflexdetaljer för ökad synlighet i mörkret, men vi rekommenderar självklart att både du och din hund bär extra reflexer och/eller lampor för extra säkerhet!
Något som är extra bra, och säkert, med Non-Stop Dogwear Midjebälte är att haken som du fäster hundens koppel i är en snabbutlösande säkerhetshake som gör att du snabbt kan släppa loss hunden om du skulle behöva.
Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek, och kom ihåg att kombinera produkten med en särskild avsedd dragsele samt koppel till din hund.
Material och specifikationer:
Ficka: 17 x 11 x 2 cm
Tillverkad av HexiVent
Förstärkningar av Hypalon
Nylon-väv
Aluminium-spännen
Snabbutlösande spänne
Reflexdetaljer Tvättråd:
Endast handtvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *