Nina Ottosson Puppy Tornado

299 kr

Det billigaste priset för Nina Ottosson Puppy Tornado är just nu 299.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 4965600000085743 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Nina Ottosson Puppy Tornado
Den här aktiveringsleksaken från Nina Ottosson är särskilt framtagen för att passa valpar, men den fungerar självklart även till vuxna hundar.
Nina Ottosson Puppy Tornado är byggd i fyra olika lager som går att snurra på. På tre av lagren (alla de undre) finns gömmor där du kan gömma godbitar eller torrfoder. Genom att snurra på lagren så kan din hund komma åt gömmorna. Gömmorna täcks med benformade lock. Om du tar bort dessa så blir det lättare för hunden att nå godiset – då han eller hon då enbart behöver snurra på nivåerna.
Nina Ottossons aktiveringsleksaker är uppdelade i fyra olika svårighetsgrader; 1-4, där 1 är lättast och 4 svårast. Nina Ottosson Puppy Tornado har svårighetsgrad 2.
Nina Ottosson Puppy Tornado är tillverkad av plast, och denna är fri från BPA, ftalater och PVC. Du rengör den enkelt med ljummet vatten och tvål.
En aktiveringsleksak utmanar din hund och låter den fundera, och använda både hjärna, nos och tassar för att nå godbitarna eller torrfodret! En hund behöver mer än bara promenader för att stimuleras, och en aktiveringsleksak är ett utmärkt hjälpmedel.
Kom ihåg att hunden lätt blir frustrerad eller uttråkad om det är för svårt. Ha mycket tålamod och visa hunden hur den ska göra för att nå godiset. Om hunden inte förstår – gör det lättare för den, för att sedan successivt öka svårighetsgraden genom att t.ex. sätta på locken på gömmorna.
Storlek:
ca 24,5 x ca 18,5 cm
Kom ihåg! Vissa av våra sällskapsdjur är starkare än vi tror. Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *