Monster Dog Senior Chicken and Turkey (2 kg)

279 kr

Det billigaste priset för Monster Dog Senior Chicken and Turkey (2 kg) är just nu 279.00 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Artikelnr: 6825300000153464 Kategori: Varumärke:

Beskrivning

Monster Dog Senior Chicken and Turkey
Glutenfritt torrfoder gjort på färsk kyckling och kalkon för seniora hundar
Monster Dog Senior Chicken and Turkey, är ett komplett glutenfritt torrfoder, skräddarsydd för seniora hundar. Torrfodret innehåller superingredienser såsom spirulina, linfrö ochfiskolja som tillsammans ger din hund dem bästa förutsättningarna för en frisk och stark hälsa.
Små foderkulor. Huvudingrediensen i detta hundfoder är färsk kyckling och kalkon, två lättsmälta proteinkällor som är snälla mot hundens mage.
Monster Dog Senior Chicken and Turkey är dessutom berikat med nypon, ringblomma, europeiskt blåbär, lingon, kanel, kamomill, ochnässla som alla är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler.
Det proteinrika kyckling & kalkonköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör Monster Dog Senior Chicken and Turkey till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din seniorhund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv.
Dessutom är det berikat med mineraler som kan hjälpa för reducering av tandsten.
Finns i 2 och 12 kg foderpåsar!
Egenskaper Monster Dog Senior Chicken and Turkey:
Premiumhundfoder
Glutenfritt
Kyckling & kalkon
Seniora hundar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *